TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 25. 11. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Hanka Malkova

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 105
Celkem: 3954
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 6.00 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133198.03 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5528 h 10 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Hanka Malkova

Jak psát blog?

S novým školním rokem startuje i Nový Sebekoučink!

12. 09. 2016

Pokud jste i během prázdnin poctivě zapisovali své jídelníčky, už dobře víte, že jsme na programu Sebekoučink usilovně pracovali a vylepšili ho v mnoha ohledech. Někteří nám dokonce pomáhali s testováním programu a za to moc děkujeme. Díky tomu můžeme náš vylepšený a obohacený Nový Sebekoučink spustit naplno pro všechny!

Pokud jste o prázdninách svému jídelníčku nevěnovali tolik pozornosti, je nejvyšší čas se do toho zase pustit a svůj jídelníček si otestovat - v Novém Sebekoučinku mimo jiné zjistíte, jak jste na tom s příjmem cukrů a vlákniny! Ale novinek je ještě mnohem více... Vyzkoušejte sami!

Naše snaha neustále program vylepšovat a rozšiřovat nás vedla k rozhodnutí, že Nový Sebekoučink symbolicky zpoplatníme. Chceme vám poskytnout opravdu kvalitní program a tento drobný příplatek nám pomůže pokrýt alespoň malou část nákladů, kterou vynakládáme zejména na programátorskou práci. Částka není nijak závratná, jedná se o symbolické 3,50 Kč/den. Celý 12-ti týdenní cyklus odpovídá pouhým 25 minutám programátorské práce. A té práce tam bylo, je a ještě bude mnoho... Prostředky, které takto získáme, nám umožní další úpravy a zlepšování služeb a výhledově i tolik žádanou mobilní aplikaci.

Věrní uživatelé, kteří již na STOBklubu nějakou tu dobu působí (byli zaregistrovaní před datem 12. 7. 2016), mají možnost využívat nadále zdarma původní verzi programu

Věříme však, že vás Nový Sebekoučink zaujme a rádi podpoříte naši snahu program dále zdokonalovat a budete Sebekoučink využívat v jeho plné verzi.

A co všechno Nový Sebekoučink umí?
Kromě mnoha užitečných funkcí, na které jste byli zvyklí i v původní verzi, jsme přidali i spoustu dalších vychytávek. Mnoho z vás určitě ocení, že program bude sledovat, jak jste na tom s příjmem cukru a vlákniny, nově je také vytvořen vstupní dotazník, je přehlednější a výpočty pro doporučený příjem jsou sestavovány podle nejnovějších vědeckých poznatků, zohledňuje se i vaše běžná aktivita v zaměstnání, navíc je ošetřeno, že vám program nedoporučí nižší denní příjem, než je váš vypočtený bazální metabolismus. Novinkou je také možnost kopírovat jídla do jakéhokoli jídla dne. Jednodušší bude i práce s vašimi recepty. Mimo to vás čeká zbrusu nová aktuální a značně rozsáhlá databáze potravin, kterou průběžně doplňujeme a můžeme ji směle označit za nejspolehlivější na současném českém trhu. Poupravili jsme i vyhledávání potravin v databázi, což vám celkově práci s programem usnadní.

Více o všech novinkách zde

Novinek je ještě mnohem více, možná nebudou na první pohled vidět, ale určitě je při práci s programem oceníte, tak neváhejte program vyzkoušet!  

Jak vše funguje technicky?

Pokud máte zrovna zahájený cyklus Sebekoučinku, můžete ho bez obav celý dokončit. A to i v případě, pokud jste testovali Nový Sebekoučink, i ten můžete dokončit zdarma.

Současně může mít uživatel otevřenou jen jednu verzi Sebekoučinku, Nový nebo Původní. Máte-li otevřený Původní Sebekoučink a máte zájem vyzkoušet Nový, uložte si současný rozpracovaný Sebekoučink tlačítkem Uložit do pdf a zrušte jej. Poté můžete volit Nový Sebekoučink a vyplnit Vstupní dotazník.

Nový Sebekoučink můžete vyzkoušet na 3 dny zdarma, poté můžete v celém cyklu pokračovat po zaplacení. Pokud tuto možnost nezvolíte, cyklus se vám automaticky smaže.

Více informací o platbě se můžete dozvědět zde.

Veškeré vlastní potraviny a recepty zadané v původní verzi se vám přenášejí i do Nového Sebekoučinku. Údaje o cukrech a vláknině jsou přepočítány na základě koeficientů, pokud chcete mít hodnoty přesné, vlastní potraviny si upravte a opište hodnoty z obalu. 

Pokud budete mít nějaké dotazy, zeptejte se nás v diskusní skupině Nový Sebekoučink zde.

Děkujeme vám za vaši přízeň a doufáme, že oceníte naši snahu a i nadále nám zůstanete věrni :)

Váš STOB

Hodnocení (10 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

07. 09. 2016 08:20
No, mobilní aplikace by byla skvělá věc. ....
02. 09. 2016 09:57
adriana2.ja davam palec nahoru.
01. 09. 2016 23:45
Já dávám čistou "5",jste bezva a a ta práce s tím je určitě obrovská. Díky všem :-)))))))))))))
01. 09. 2016 22:06
máte pravdu, nedává to smysl a taky bych předpokládala, že známka 5 je nejhorší... Opravíme a děkuji za snahu kladně ohodnotit blog :)
01. 09. 2016 20:13
protože jsem z neznalosti dala tomuto blogu nejhorší HONOCENÍ (měli byste změnit vyskakovací otázku : dáváte ZNÁMKU X /1,2,3,4,5/? na otázku dáváte x hvězdiček?, nebo vůbec žádnou otázku neklást; při hodnocení čehokoli na internetu na mě otázka u hvězdiček nikdy nevyskočila s textem "dáváte známku...?", protože to v tomto případě vyvolalo asociaci se školním hodnocením, neohodnotila jsem blog pěti hvězdičkami, jak si zaslouží, ale jedničkou (slovy výborně)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři